fbpx
Annonce

Optakt: FC Barcelona - Real Sociedad

FCBARCELONA.DK - 07.03.20

// Real Sociedad

I aften skal Barca forsøge at komme tilbage på sporet efter nederlaget sidste weekend i El Clásico, når Real Sociedad gæster Camp Nou i ligaens 27. spillerunde. Læs her vores optakt til kampen.

Barca kan, i det mindste midlertidigt, tage førstepladsen tilbage i ligatabellen, men det kræver en sejr i aftenens kamp mod Real Sociedad. Det aktuelle førerhold Real Madrid spiller først søndag aften, hvor de gæster Real Betis.

Det ligner dog ingen nem opgave for Quique Setién og hans spillere i aften, for Real Sociedad har gang i en rigtig god sæson, med en aktuel 6. plads i tabellen. De har ikke tabt deres tre sidste ligakampe og har netop spillet sig i pokalfinalen, så det er et mandskab i topform der gæster Camp Nou.

Modsat er Barca ligaens klart bedste hjemmehold denne sæson, hvor de har hentet 12 sejre og en enkelt uafgjort i de 13 kampe der er spillet på Camp Nou, der har virket uindtageligt denne sæson.

Catalanerne er dog hæmmet af skader, senest Arthur, der døjer med ankelproblemer. Også Dembélé, Suárez og Sergi Roberto er skadet. Derfor var der tre spillere med fra B-holdet, da Quique Setién udtog sin trup i går.

Truppen ser således ud: Ter Stegen, Neto, Semedo, Piqué, Umtiti, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, Rakitic, Vidal, De Jong, Puig, Messi, Griezmann, Fati, Braithwaite og Collado.

På sit pressemøde i går lagde Setién ikke skjul på, at det er en svær modstander hans hold skal op imod. 'Det er et ekstraordinært hold, der gør mange ting godt. De har gode spillere og er inde i en god periode. Jeg forventer en intens og svær kamp. Det er et hold der kan gøre det svært for alle' sagde han.

Med danske briller bliver det spændende at se, om Martin Braithwaite får en plads i startopstillingen for første gang siden skiftet til den catalanske klub.

Det er Imanol Alguacil der træner Real Sociedad og han tror på point i aften. 'Det bliver svært, men som vi spiller lige nu, tror vi på, at vi kan få noget med hjem fra Camp Nou. Vi skal vise mod og personlighed og går efter de tre point' udtalte han optimistisk.

Real Sociedad er hæmmet af, at de spillede en krævende semifinale i Copa del Rey i onsdags, mens Barcas spillere har haft en uge uden kamp midt på ugen. Det betyder friskere ben hos catalanerne, hvilket godt kan få betydning i aften.

Kampen spilles kl. 18.30 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.