fbpx
Annonce

Optakt: FC Barcelona - Juventus

FCBARCELONA.DK - 08.12.20

// Champions League // Juventus


I aften slutter Champions League gruppespillet for Barcas vedkommende, når Juventus gæster Camp Nou. Her er det førstepladsen i gruppen der står på spil for begge mandskaber. Læs her vores optakt til kampen.

Barca har været suveræne indtil nu i Champions Leagues gruppe G, for i fem kampe er det blevet til fem sejre, hvilket naturligt giver holdet en solid førsteplads i gruppen.

I aften gælder det Juventus på Camp Nou og her er det reelt den attraktive førsteplads i gruppen der spilles om og med en 0-2 sejr fra det første opgør i Torino, står Barca med de klart bedste kort på hånden.

I tilfælde af pointlighed er det indbyrdes kampe der afgør den endelige placering og det betyder, at hvis Juventus vinder med tre mål, eller med to mål hvor de scorer flere end tre, så tager italienerne førstepladsen. Med andre ord kan Barca reelt tåle at tabe med et enkelt mål og alligevel tage førstepladsen.

På sit pressemøde i går ville Koeman dog ikke spekulere i resultatet. 'Vores intention er at gå efter sejren og gøre det godt. Vi ønsker at tage førstepladsen i Champions League gruppen. Vi vandt med 0-2 på deres bane og vi har store muligheder for slutte først' kom det fra ham.

Efter en let gang træning her til formiddag udtog Koeman sin trup til opgøret og den ser således ud: Ter Stegen, Dest, Araujo, Busquets, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Mingueza og Konrad.

Juventus-træner Andrea Pirlo så også frem mod kampen i går. ' Hvis vi scorer tre mål, vil det være fantastisk, for slutter vi først, men det bliver meget svært, på trods af den situation som Barca befinder sig i. Vi får vores chancer og dem skal vi udnytte' kom det fra ham.

Pirlo er kommet til Barcelona med følgende trup: Szczesny, Buffon, Pinsoglio, De Ligt, Álex Sandro, Danilo, Cuadrado, Bonucci, Dragusin, Frabotta, Arthur, Ramsey, McKennie, Chiesa, Rabiot, Bentancur, Bernardeschi, Portanova, Kulusevski, Ronaldo, Morata, Dybala og Da Graca.

Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på TV3 Sport.

.:FORSIDE:.