fbpx
Annonce

Officielt: Sergi Barjuan ny midlertidig Barca-træner

FCBARCELONA.DK - 28.10.21

// Sergi Barjuan

Barca har i en pressemeddelelse netop offentliggjort, at man har ansat B-holdets træner og tidligere spiller i klubben, Sergi Barjuan, som midlertidig træner for førsteholdet. Sergi fortsætter kun indtil man har skrevet under med en ny træner.

Barca skriver, at Sergi igen stopper som træner for førsteholdet så snart at man har en aftale på plads med en ny træner. Derudover skriver klubben, at præsident Joan Laporta ved eftermiddagens træning vil præsentere Sergi for førsteholdstruppen. 

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Det fremgår ydermere, at Sergi Barjuan på normal vis vil holde pressemøde fredag klokken 13.00 med henblik på søndagens hjemmekamp i den spanske liga mod Alavés. Her vil præsident Joan Laporta dog deltage, da der uden tvivl vil komme mange spørgsmål om Koeman, Sergi og Xavi.

Den tidligere Barca-spiller bliver altså ikke officielt præsenteret som Barca-træner, hvilket indikerer, at der bliver tale om et kort vikariat. De seneste meldinger går på, at Barca netop nu forhandler om at hente Xavi ind som den nye træner.

.:FORSIDE:.