fbpx
Annonce

Officielt: La Liga skydes i gang i midten af august

FCBARCELONA.DK - 19.06.21

© Getty Images
// La Liga

Lige nu er det EM og Copa América der dominerer i fodboldverden, men man kan godt begynde at skue frem mod næste sæson. Der er nemlig sat datoer på både starten af La Liga og gruppespillet i Champions League.

Barca har allerede meldt officielt ud, at man tager hul på sæsonforberedelserne den 9. juli med de sædvanlige lægetjek og tre dage senere træner spillerne for første gang i den nye sæson, altså den 12. juli.

Nu er det tillige afgjort, at Ronald Koeman får en måned til at trimme sit hold i, for det er blevet meldt officielt ud, at første runde i La Liga spilles i weekenden den 14. og 15. august. Selve kamppropgrammet er ikke fastlagt, så man ved endnu ikke hvem Barca lægger ud med at møde.

Barca sluttede som 3'er i sidste sæsons liga og dermed er de klar til gruppespillet i Champions League. Her har UEFA meldt ud, at de første kampe i gruppespillet vil blive spillet den 14. og 15. september.

Det ligger også fast, at den spanske Supercup spilles i januar måned i Saudi Arabien, uden at der er kommet eksakte datoer. Sikkert er det dog at Barca møder Real Madrid i den ene semifinale, mens Atlético Madrid og Athletic Club Billbao mødes i den anden.

.:FORSIDE:.