Officielt: 26 spillere udtaget til kampene i USA

FCBARCELONA.DK - 18.07.17

Ernesto Valverde har sat navne på de spillere han tager med til de tre træningskampe i USA. Det bliver en trup på i alt 26 spillere, hvor nyindkøbte Nélson Semedo som ventet er en af de udtagne.

Det er nu bekræftet, at Semedo støder til Barcas trup, når de i morgen rejser af sted til USA, hvor der venter tre svære testkampe. Portugiseren kunne ellers have krævet en længere ferie på grund af hans deltagelse ved Confederations Cup, men han vil altså gerne i gang i sin nye klub.

Derimod mangler de to andre Confederations Cup deltagere, Ter Stegen og André Gomes, samt de skadede Rafinha og Deulofeu.

Valverde tager til gengæld fem spillere med fra klubbens B-hold, nemlig Ortolá, Marlon, Jokin, Ezkieta og Aleñá.

I truppen er der også en række spillere som ikke indgår i planerne for den nye sæson, men som der endnu ikke er fundet nye klubber til. Det handler om spillere som Samper, Vermaelen og Munir.

Den samlede trup på 26 spillere ser således ud:

Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Cillessen, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal, Umtiti, Semedo, Marlon, Douglas, Samper, Vermaelen, Munir, Ortolá, Jokin, Ezkieta og Aleñá.

Disse spillere møder Juventus (22. juli), Manchester United (26. juli) samt Real Madrid (29. juli). 

.:FORSIDE:.