Ny Barca-trøje sættes til salg efter pokalfinalen

FCBARCELONA.DK - 18.05.17

Ifølge lokale medier i Barcelona er den nye Barca-trøje for den kommende sæson lige på trapperne. Klubben planlægger efter sigende at sætte trøjen til salg lige efter pokalfinalen den 27. maj.

Mange Barca-tilhængere venter fortsat i spænding på, hvordan den nye Barca-trøje for næste sæson helt præcist kommer til at se ud. De seneste måneder er der gradvist blevet lækket flere og flere billeder af hvad der angiveligt bliver den nye trøje.

Og heldigvis tyder alt på, at man ikke skal vente alt for lang tid før, at man kan bestille den nye Barca-trøje. Ifølge flere lokale medier i Barcelona planlægger ledelsen på Camp Nou og Nike nemlig at præsentere og starte salget af den nye trøje efter pokalfinalen mod Alavés den 27. maj.

Hvis man skal tro de indtil videre lækkede billeder, inklusiv billedet fra denne artikel, så kommer Barca-trøjen til at beholde de traditionsrige vertikale striber og klubbens velkendte blå og røde farver. I siderne på trøjerne er ærmerne blå, mens stribernes bredde øges ind mod midten af trøjen. Den nok største ændring bliver, at den nye hovedponsor på fronten af trøjen bliver japanske Rakuten.

.:FORSIDE:.