Nu skal fokus rettes mod El Clásico

FCBARCELONA.DK - 20.04.17

Miraklet udeblev onsdag aften, da Barca ikke havde held med at nedbryde den italienske mur på Camp Nou. Catalanerne er dermed ude af Champions League og skal nu rette fokus mod weekendens El Clásico på Bernabeu.

Stemningen på Camp Nou var eller fænomenal onsdag aften, hvor tilhængerne gennem alle 90 minutter forsøgte at bære Barca-spillerne frem mod endnu et historisk comeback. Og Messi og co. fik ellers spillet sig frem til adskillige store chancer, men ind ville bolden ikke. Opgøret endte 0-0 og dermed blev Barca ekspederet ud af Champions League efter at have tabt kampen i Torino med 3-0.

Nu gælder det i stedet for Luis Enrique og spillerne om at lægge onsdags exit i Champions league bag sig og rette fokus mod søndagens El Clásico på Bernabeu mod Real Madrid. Her skal Barca havde et godt resultat med hjem til Barcelona, hvis man vil have forhåbninger om at indhente madrilenerne på førstepladsen.

Barca er som bekendt tre point efter Real Madrid i den spanske liga og har samtidig spillet en kamp mere. Det betyder, at Barca udover at vinde på Bernabeu også skal sætte sin lid til, at hovedstadsklubben taber en af deres resterende kampe.

Søndagens El Clásico fløjtes i gang søndag klokken 20.45 og kan ses direkte på 3+.

.:FORSIDE:.