fbpx
Annonce

Nu er det Napoli der går efter Junior Firpo

FCBARCELONA.DK - 16.01.21

© Getty Images
// Junior Firpo

Junior Firpo har været centrum for en del rygter på det seneste, hvor han er blevet sat i forbindelse med flere klubber. Nu skulle det være Napoli der vil prøve at hente kantspilleren her i vinterens transfervindue.

Trods den sparsomme spilletid under Ronald Koeman, er Junior Firpo tilsyneladende en eftertragtet spiller. Der har tidligere været forlydender om, at Inter, West Ham og Wolverhampton har vist interesse for Barcas venstre back.

Junior står i skyggen af Jordi Alba og får kun spilletid, når Koeman mener at Alba har brug for en pause, eller selvfølgelig hvis catalaneren er skadet. Det har betydet, at det ikke er meget man har set til spansk-dominikaneren.

Alligevel står en række klubber altså klar til at forhandle, hvis både Barca og Junior er klar til det. I følge avisen El Mundo Deportivo har Napoli forespurgt på muligheden for at leje Junior for resten af sæsonen.

Spørgsmålet er så hvad Koeman og den sportslige ledelse siger til det. Det vil lette klubbens økonomi at slippe for at betale løn til Junior, men modsat har man brug for en gardering for Alba, der ikke kan forventes at spille alle kampe.

Det mest sandsynlige udfald er nok, at Koeman vælger at beholde Junior, for ikke at svække sin trup yderligere i en sæson, der byder på et meget krævende program.

.:FORSIDE:.