Neymar med optimistisk besked inden returkamp

FCBARCELONA.DK - 15.02.17

Efter tirsdagens nederlag til PSG gælder det nu for spillerne om at lægge opgøret mod franskmændene bag sig og komme tilbage på sporet. Her gik Neymar i dag forrest, da han skrev en optimistisk og motiverende besked på Instagram.

Selvom det bliver svært, så var der ved dagens træning bred enighed blandt spillerne om, at man vil gøre alt i sin magt for at skabe et historisk comeback og spille sig videre til kvartfinalen i Champions League. Det kræver en storsejr i Barcelona om cirka tre uger, hvor PSG skal spilles ud af banen.

Neymar, som var en af de få som kunne være sin præstation i tirsdagens opgør bekendt, skrev efter dagens træning en optimistisk besked på Instagram. "Hvor der er 1% chance, vil vi have 99% procent tro" skrev han.

Se brasilianerens opslag på Instagram herunder.

Enquanto houver 1% de chance, teremos 99% fé 🙏🏽🙌🏽

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

 
.:FORSIDE:.