Nélson Semedo leverede pragtpræstation

FCBARCELONA.DK - 13.09.17

Nélson Semedo imponerede og leverede tirsdag en sand pragtpræstation mod Juventus. Den portugisiske højre back spås de de catalanske tilhængere allerede til at blive et fantastisk køb.

Semedo har taget Camp Nou med storm og det gjorde han i særdeleshed i tirsdagens Champions League opgør mod Juventus, hvor portugiseren fra højre back spillede en fantastisk kamp.

Barcas nummer 2 gav utallige eksempler på sin eksplosive acceleration, sin enorme hurtighed, sin sublime teknik og ikke mindst sin forståelse for det catalanske spil. Semedo viste stor sikkerhed i defensiven, men beviste også, at han i offensiven har masser af styrker.

Højre back var netop en af de mere udsatte positioner i sidste sæson, hvor Sergi Roberto vikarierede på pladsen og hvor Aleix Vidal aldrig slog igennem på grund af skader og svingende præstationer. Med Semede på holdet ser det problem nu ud til at være løst.

Hvis Nélson Semedo indfrier de forventninger, som han med sin flotte start i Barca selv har sat, så kan det meget vel tyde på, at Barca har fundet sig en fantastisk højre back for de næste mange år.

.:FORSIDE:.