Munir scorede og undskyldte til Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 20.03.17

Munir var én stor undskyldning, da han scorede for Valencia i gårsdagens kamp. Det var tydeligt, at han ikke havde lyst til at fejre sin 2-2 scoring mod den klub, som han snart håber at kunne vende tilbage til.

Barca har udlejet Munir til Valencia i denne sæson og konsekvensen har været, at den unge angriber har scoret i begge opgør i de to klubbers indbyrdes kampe.

Munir har hjertet i Barcelona, men ved at han skal gøre det godt i Valencia, hvis han skal have en chance for at komme tilbage. Derfor er han helt sikkert glad for sin scoring på Camp Nou i går, men det kunne ikke ses på hans reaktion, da han havde udlignet til 2-2 i første halvlegs eneste tillægsminut.

Han fejrede ikke scoringen, men rakte hænderne i vejret og undskyldte overfor tilskuerne på Camp Nou, der kvitterede ved at klappe ham fra banen, da han blev skiftet ud i anden halvleg.

Munir scorede som nævnt også i de to klubbers indbyrdes opgør på Mestalla i efteråret, så han har vist den klub der ejer ham, at han godt kan finde vej til netmaskerne. 

.:FORSIDE:.