Mestre: "Vi forhandler med Rakitic om ny kontrakt"

Rune Stentoft - 10.01.17

I lyset af Barcas uafgjorte resultat søndag mod Villarreal opstod der transferrygter vedrørende Ivan Rakitic, der var udeladt til kampen. Nu har klubbens vicepræsident, Jordi Mestre, skudt rygterne ned.

Ifølge den kroatiske avis "Jutarnji Lis" har Manchester City og Pep Guardiola sendt et bud afsted på Rakitic og de ønsker at hente ham til den engelske klub til sommer. Ifølge avisen skulle midtbanespilleren efter sigende være tæt på et skifte.

Rygterne opstod efter, at den kroatiske midtbanespiller blev udeladt af truppen til kampen mod Villarreal, men det skal man ikke lægge noget i ifølge Barcas vicepræsident. "Hvis vi skal forholde os til alt hvad der bliver publiceret i medierne, så ville vi blive skøre" fortalte vicepræsidenten.

Efterfølgende bekræftede han, at klubben ønsker at forlænge med den tidligere Sevilla-spiller. "Vi forhandler med Rakitic om en ny kontrakt. Vi er henrykte over Rakitic, som spiller og som person. Hans forlængelse er på sporet," sagde Mestre til slut.

Efter kampen mod Villarreal kommentede Luis Enrique også på transferrygterne. "Hans fravær har intet at gøre med rygterne. Hvad der kommer ud i medierne, om det er i Kroatien eller Spanien, er ikke engang 25% korrekt. Det er mit job at udvælge den rette trup og sætte holdet," sagde Barca-træneren.

.:FORSIDE:.