Medier: Paulinho skriver under mandag

FCBARCELONA.DK - 13.08.17

 

Der mangler stadig den officielle bekræftelse af købet af Paulinho, der forventes at ankomme til Barcelona mandag. Alligevel er den lokale presse i dag fremme med detaljer om brasilianerens skifte til Barca.

Paulinho ankommer til Barcelona mandag formiddag, hvor han skal gennemgå det obligatoriske lægetjek. Her er det også forventningen, at han underskriver sin nye kontrakt med Barca. Den officielle præsentation er planlagt til tirsdag.

Den 29-årige brasilianer har stået på Barcas ønskeseddel hele sommeren, men Guangzhou ønskede ikke at sælge. Barca tilbød først 20 og senere 25 mio. euro for spilleren, men begge tilbud blev afvist.

Nu har Barca så angiveligt valgt at betale de 40 mio. euro som Paulinho kan købes fri for. Det bliver dog ikke et frikøb, for Barca har aftalt med Guangzhou, at det bliver en reel handel til denne pris, så Paulinho slipper for at betale skat af beløbet.

Paulinho har hele tiden ønsket at kommet til Barca, også selvom det vil betyde en langt lavere løn. Der tales om, at han kun vil tjene det halve i Barca i forhold til Guangzhou.

Barca laver en 4-årig aftale med Paulinho, der således vil spille for Barca frem til 2021.

 

.:FORSIDE:.