Medie: Her er de nye Barca-trøjer

FCBARCELONA.DK - 19.05.17

Det catalanske avis Sport kunne fredag afsløre de tre kommende Barca-trøjer, som Messi og co. skal spille i efter sommerferien. Udover den traditionelle hjemmetrøje, bliver udetrøjen mørkerød og tredjetrøjen turkisblå.

Hjemmebanetrøjen vil fortsat bestå af vertikale striber, som i siderne starter med en lille bredde, som bliver større og større ind mod midten af trøjen. Samtidig vil man gå tilbage til nogle mørkere nuancer af de blå og røde Barca-farver.

Der er lidt blandede meldinger om, hvilken en af de to andre trøjer der er udebanetrøjen og tredjetrøjen. Ifølge Sport vil udebanetrøjen blive den mørkerøde, mens tredjetrøjen vil blive den turkisblå trøje. Gennemgående for alle trøjer er selvfølgelig, at den nye hovedsponsor fra den kommende sæson, japanske Rakuten, overtager pladsen på brystet i stedet for Qatar Airways.

Ifølge flere kilder forventes hjemmebanetrøjen at blive sat til salg umiddelbart efter pokalfinalen den 27. maj. Hvis klubben benytter samme fremgangsmåde som i de forrige sæsoner, vil udebanetrøjen og tredjetrøjen blive sat til salg senere.

.:FORSIDE:.