Medie: Barca henter muligvis Seri til januar

Nikolaj Låge Petersen - 13.09.17

For få uger siden besluttede den sportslige ledelse i Barcelona, at man alligevel ikke ville gennemføre købet af Nices Jean Seri efter, at man ellers havde forhandlet en aftale på plads med den franske klub. Nu er der overraskende nyt i sagen.

Det er den Barcelona-baserede avis Sport, der tirsdag kunne afsløre, at handlen med den ivorianske playmaker ifølge deres kilder meget vel kan gå igennem, når transfervinduet åbner igen til januar. Det må siges at være overraskende nyt, da den sportslige ledelse i Barca ellers skulle have valgt ikke at købe Seri, da man i sidste ende ikke vurderede, at han var den spiller holdet manglede.

En aftale var ellers forhandlet på plads mellem Barcelona og Nice, som var nået til enighed om en pris på 40 millioner euro. Ifølge Sport var den egentlige årsag til, at Barca i sommerens transfervindue i sidste ende trak sig fra aftalen dog ikke, at man som sådan ikke ønskede Seri, men at man blot valgte at rette fokus entydigt mod forhandlingerne med Liverpool, hvor man som bekendt uden held forsøgte at hente Philippe Coutinho. 

Det manglende skifte skabte vrede hos Seri, som dog ikke bebrejdede Barcelona at handlen gik i vasken, men derimod sin franske arbejdsgiver. Nu ser det imidlertid ud til, at der alligevel er en chance for, at Seri får opfyldt sin drøm om spille på Camp Nou. 

 

 

 

 

.:FORSIDE:.