Mascherano: ”Neymar er glad for at være i Barca”

FCBARCELONA.DK - 24.07.17

Neymars mulige skifte til PSG fylder næsten alt i medierne i disse dage og hans holdkammerater må på skift kommentere rygterne. Mascherano lægger ikke skjul på, at han håber Neymar vælger at blive hvor han er.

”Neymar er vant til pres og spekulationer. Der vil altid være rygter omkring ham” kom det fra argentineren i går, da han talte med tv-stationen ESPN.

”Neymar er ung og jeg håber, at han bliver i Barcelona i mange år. Han er en virkelig vigtig spiller for klubben, ikke bare på grund af hans alder, men også fordi han er klubbens fremtid. Vi håber at kunne regne med ham” fortsatte Mascherano.

”Jeg synes, at han virker rigtig glad for at være i Barcelona. Det er den klub der har gjort det muligt for ham, at vise sit bedste niveau, men det er op til den enkelte spiller, at tage sine egne beslutninger” sagde han videre.

Der er stadig over en måned til at transfervinduet lukker og Mascherano forventer masser af rygter omkring Barcas spillere. ”Alle venter til den 31. august for at se hvad der sker. Fodbold er blevet en kæmpe forretning og rygter er en stor del af det” afsluttede han.

Og Mascherano ser ud til at få sit ønske om Neymar opfyldt. Gerard Piqué bekræftede søndag aften, at Neymar bliver i Barca.

.:FORSIDE:.