Marquinhos: "Verratti og jeg bliver i PSG"

FCBARCELONA.DK - 19.05.17

Hvis man skal tro brasilianske Marquinhos seneste udtalelser, så fortsætter både han og midtbanespilleren Marco Verratti i fransk Paris Saint-Germain. Det slog Marquinhos fast i et interview torsdag.

Marquinhos har adskillige gangr været sat i forbindelse med Barca og senest er det Marco Verratti, som er blevet nævnt som en af favoritterne til at forstærke den catalanske midtbane. Torsdag meddelte Marquinhos dog, at de begge fortsætter i PSG.

"Verratti har et utroligt talent og repræsenterer fremtiden i PSG. I næste sæson vil han også være i klubben og det er helt sikkert. Der er ingen grund til at forlade klubben. Min egen fremtid? Jeg bliver også helt sikkert i PSG til næste sæson" sagde Marquinhos om sin holdkammerat og sig selv.

Den brasilianske forsvarsspiller blev også spurgt til, hvem han helst så trække i PSG-trøjen til næste sæson. "Hvis jeg skal vælge én spiller, som jeg gerne så skifte til PSG, så må det være Neymar. Han er en ung spiller, som er utrolig god og som er i gang med en fantastisk sæson. Han er fantastisk" sagde Marquinhos til slut.

.:FORSIDE:.