Marlon ved ikke hvem han skal spille for

FCBARCELONA.DK - 19.05.17

Marlon står i en noget atypisk situation op til weekenden, for han ved ikke om han skal spille en vigtig oprykningskamp med B-holdet eller om Luis Enrique får brug for ham til sæsonens sidste ligakamp mod Eibar.

Barca B skal lørdag spille den første af to oprykningskampe mod formstærke Leonesa og her får Gerard López brug for alt hvad han har, for at skabe en godt udgangspunkt inden returkampen en uge senere. Her vil det være godt at have Marlon med i det centrale forsvar.

Luis Enrique står modsat med det store problem, at han risikerer at mangle tre centrale forsvarsspillere til søndagens kamp mod Eibar. Mathieu er med sikkerhed ude, mens Mascherano har en mindre lårskade og Piqué stadig ikke træner med grundet efterveerne af en grim mavevirus, der medførte indlæggelse på hospitalet.

Bliver Piqué og Mascherano klar til at spille, vil Marlon sandsynligvis blive sendt tilbage til B-holdets vigtige kamp, men ellers tegner det til endnu en kamp for førsteholdet, som han ligadebuterede for i søndags mod Las Palmas.

Hvad der sker bliver afgjort lørdag, når Luis Enrique ved hvordan Piqué og Mascherano har det, og hvor Gerard López skal udtage sin trup mod Leonesa. 

.:FORSIDE:.