Marlon imponerer i Nice

FCBARCELONA.DK - 14.09.17

Det er blot to uger siden at Marlon skrev under på en 2-årig lejeaftale med Nice, men den brasilianske forsvarsspiller er allerede et stort hit i den franske klub, hvor han har imponeret alle.

I Barcelona var man længe i tvivl om man ville beholde Marlon i truppen eller leje ham ud, så han kunne få masser af spilletid og udvikle sig yderligere. Udfaldet blev et skifte til Nice og i stedet valgte man at beholde den erfarne Thomas Vermaelen, der ellers hele sommeren havde stået på salgslisten.

Et par dage inden at transfervinduet lukkede, indgik Barca en aftale med Nice, der lejer Marlon i de to næste sæsoner. Her har Barca dog mulighed for, at hente ham hjem allerede til sommer, hvis man ønsker det.

Det har ikke taget Marlon mange dage at overbevise sin nye klub om, at han er en god forstærkning. Han var med fra start mod de forsvarende mestre fra Monaco i weekenden, hvor han spillede solidt og havde stor andel i den overraskende og store sejr på 4-0.

Nice-træner Lucien Fevre sparer da heller ikke på superlativerne, når han skal beskrive Marlons start i klubben. ”Han har overrasket os alle, inklusiv mig selv. Han spillede rigtig godt og i perioder var han helt overlegen. Det var ikke givet på forhånd, når man kommer fra spansk fodbold og kun har spillet to kampe i april, men han var helt klar” sagde han.

Kan Marlon fortsætte de gode takter resten af sæsonen, er det slet ikke umuligt, at Barca vælger at tage ham tilbage til sommer. Her forventes det at Vermaelen stopper i klubben og Mascheranos fremtid i klubben er også usikker.

.:FORSIDE:.