Luis Suárez: 'Vi håber at Real Madrid snubler'

FCBARCELONA.DK - 09.07.20

// Suárez // Espanyol

Luis Suárez blev matchvinder, da han stod for kampens eneste mål i 1-0 sejren over Espanyol i går aftes. Efter kampen forsikrede han om, at holdet vil gå efter den spinkle mulighed de har for at vinde mesterskabet.

'Vi vidste at det ville blive en svær kamp på grund af deres situation. Vi var udmattede efter søndagens kamp og det kunne man godt se med den intensitet vi lagde i kampen. Det vigtigste er at vi vandt og at vi stadig samler point sammen' udtalte han efter kampen.

Han blev spurgt hvorfor Barca havde så svært ved at skabe noget. 'Jeg tror det skyldes modstanderens kvaliteter. De spillede med fem bagerst og der var ikke meget plads. Vi forsøgte at komme i gennem, men de stod godt på banen i første halvleg, mens der blev noget mere plads i anden halvleg' svarede han.

Han blev bedt om at kommentere de to udvisninger. 'Jeg så hverken Ansus eller den anden. Der stod holdkammerater foran mig, men VAR skal bruges til noget og det kan hjælpe i sådanne situationer' sagde han.

Til sidst blev Suárez spugrt om han stadig tror på et mesterskab. 'Vores mål er at vinde vores tre sidste kampe og derefter håbe på, at Real Madrid snubler, hvis det er muligt. Vi skal kun tænke på os selv' afsluttede han.