Luis Enrique mistede besindelsen overfor journalist

FCBARCELONA.DK - 15.02.17

Luis Enrique var en skuffet og ikke mindst presset mand efter tirsdagens nederlag til PSG. Efter opgøret fik en catalansk journalist Barca-træneren helt op i det røde felt og tre mand måtte hold ham tilbage.

Det var journalisten Jordi Grau fra den catalanske TV-kanal TV3, som kun nåede at stille en håndfuld spørgsmål, før Luis Enrique mistede besindelsen, udtrykte sin store uiltfredshed med journalistens tone og herefter afbrød interviwet.

"Hvad forsøgte du at ændre i pausen, for det virkede ikke som om, at noget var ændret i anden halvleg?" spurgte Jordi Grau. Et spørgsmål som tydeligt irriterede Luis Enrique og der skulle heller ikke gå mange sekunder, før Barca-træneren eksploderede.

"Man kan høre, at du ikke har set kampen særligt godt. Vi ændrede vores taktik og gik fra 4-3-3 til 4-2-3-1 for at forsøge at ændre den situation vi stod i og for at have Messi mere i det centrale område for at skabe chancer. Vi kunne have stået på hænder og det samme ville være sket" sagde Luis Enrique, inden det for alvor gik løs.

"Jeg gentager. Jeg har ansvaret, så prøv ikke at opfinde en masse små ting. Jeg vil gerne have den samme behandling når vi vinder, som når vi taber. Jeg vil også have den samme personlige behandling når i interviewer mig og når vi vinder kampene. Den samme tone som du byder mig lige nu" sagde en sur Luis Enrique, inden han stormede væk.

Ifølge flere medier skulle Luis Enrique dog ikke have været helt færdig med Jordi Grau fra TV3. Få minutter senere forsøgte en hidsig Luis Enrique at komme hen til den catalanske journalist igen, men tre mand måtte holde Barca-træneren tilbage, mens han råbte "i skal ikke røre mig, i skal ikke røre mig".

Se interviewet herunder, hvor Luis Enrique bliver irriteret og stormer væk.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

.:FORSIDE:.