Luis Enrique holdt krisemøde med spillerne

FCBARCELONA.DK - 16.02.17

Hvad gik der galt i Paris? Det var det spørgsmål Luis Enrique stillede i går, da han valgte at indkalde sine spillere til et krisemøde. Efterfølgende valgte en gruppe af truppens tungeste spillere at holde deres eget møde.

Der var nok at tage fat på, da Luis Enrique holdt krisemøde med sine spillere i går. Der var reelt intet der fungerede i opgøret mod PSG og nederlaget på 4-0 kunne godt være blevet et par mål større, uden at nogen kunne indvende noget imod det.

Der er langt fra første gang på sæsonen, at Luis Enrique vælger at analyserer en kamp med spillerne, men denne gang var der virkelig noget at tale om, specielt de fejl som blev begået overalt på banen.

Efterfølgende holdt en gruppe af spillerne der eget møde. Det er ikke sluppet ud hvem der konkret deltog, men spillere som Piqué, Iniesta, Busquets og Messi har helt sikkert været med, ligesom nok Mascherano og Luis Suárez.

På spillernes møde er der forlydender om, at der ikke var stor tilfredshed med nogle af Luis Enriques taktiske dispositioner i Paris. Et decideret oprør mod Barca-træneren var der dog langt fra tale om.

Begge møder endte angiveligt ud i, at det handler om at kigge fremad, lære af sine fejl og gøre en ekstra indsats for, at sæsonen bliver succesfuld.

.:FORSIDE:.