fbpx
Annonce

Kun Umtiti vil mangle i slutkampene i Portugal

FCBARCELONA.DK - 10.08.20

// Champions League


Quique Setién havde kun 13 førsteholdsspillere at råde over til 1/8 finalen mod Napoli, men holdet klarede sig alligevel videre. Det ser langt mere positivt ud til slutkampene i Lissabon, for her støder tre spillere til truppen.

Setién kæmper med en meget smal trup og helt galt var det mod Napoli med kun 13 disponible førsteholdsspillere. Når holdet møder Bayern München på fredag, ser det noget lysere ud for Barca-træneren.

Her vender med garanti Busquets og Vidal tilbage, efter at have siddet ude med karantæne mod Napoli. Dernæst tegner alt til, at Dembélé også bliver klar. Han var tæt på at blive udtaget til kampen mod Napoli, men Setién ville ikke løbe nogen risiko. Med en lille uge mere at træne i, vil det være en stor overraskelse, hvis franskmanden ikke tager med til Portugal.

Dermed får Setién 16 førsteholdsspillere at arbejde med, hvilet naturligt giver flere alternativer når holdet skal sættes og taktikken lægges. Det kunne have set værre ud, for Messi, Semedo og Griezmann ville få karantæne med et gult kort mod Napoli, men ingen af dem fik en advarsel.

Samuel Umtiti er den eneste skadede spillere lige nu, mens Arthur som bekendt nægter at spille, mens Braithwaite ikke må spille i Champions League.

.:FORSIDE:.