Kommentarer fra spillerne efter 0-0 skuffelsen

FCBARCELONA.DK - 20.04.17

Det var en flok dybt skuffede spillere der mødte frem i mixed zone efter 0-0 kampen mod Juventus. De gav 3-0 nederlaget i Torino skylden for, at holdet nu er ude af Champions League. Vi har samlet nogle af reaktionerne.

Sergi Roberto:
”Tilhængerne bar os frem til det sidste minut og var som en ekstra spiller. Vi havde brug for deres støtte for at skabe spænding i regnskabet. Vi takker for støtten og kæmpede til det sidste.

Resultatet fra første kamp gjorde det svært. Vi kom tilbage mod PSG, men i dag ville det ikke lykkes. Vi skabte mange chancer der ikke gik ind. Hvis det var sket, ville det være blevet en udbytterig kamp.

Vi er meget skuffede og vi bør være selvkritiske og se på vores fejl. Nu tager vi hul på den sidste del af sæsonen så godt som vi kan, med pokalen og ligaen. Hver eneste kamp bliver afgørende”.

Andrés Iniesta:
”Vi var ikke så effektive som vi plejer at være og det er vi blevet straffet for. Vi skabte chancer i Torino og havde vi scoret der, havde det ændret alt. Vi mødte et komplet hold og det gør det kun endnu sværere.

De arbejdede godt defensivt og har meget farlige spillere i front. Det var meget kompliceret at komme tilbage og vi forsøgte at score, men sådan skulle det ikke blive.

Det er en skuffelse at ryge ud af Champions League, men vi kan næsten vinde ligaen ved at vinde på Bernabeu og det er det vi går efter”.

.:FORSIDE:.