fbpx
Annonce

Koemans indskiftninger ændrede kampen

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.01.21

// Rayo // Ronald Koeman


Til kampen mod Rayo Vallecano i går i Copa del Rey 1/8 finalen stillede Ronald Koeman op med en blanding af stamspillere og reserver. Barca fik dog ikke for alvor gang i spillet før Koeman sendte sine tre første indskiftninger på banen.

Barca lykkedes ikke rigtig med at få gang i spillet og skabe de helt store chancer i det meste af kampen mod Rayo i går. Det ændrede sig da ellers, da Koeman med lidt over tyve minutter igen sendte Alba, Pedri og Dembélé på banen i stedet for Firpo, Puig og Trincao, der ikke lykkedes med meget i kampen.

De tre første indskiftninger af Koeman gav pote allerede efter to minutter, hvor det endte med, at De Jong sendte Griezmann i dybden, som efterfølgende kunne sende en flad aflevering ind foran mål til Messi, som nemt kunne gøre det til 1-1.

Indskiftningerne gav mere liv i Barcas spil og efter Jordi Alba blot havde været 13 minutter på banen havde han lavet en assist til Frenkie de Jongs mål til 1-2. Det var et mål, som i øvrigt mindede utrolig meget om Barcas første mål i kampen.

Koeman viste sig dermed fra sin taktisk kloge side, da han så, at Barcas spil ikke fungerede og dermed reagerede på det. De tre første indskiftninger fik altså afgørende betydning for, at Barca kunne spille sig videre i kvartfinalen i den spanske pokalturnering.

.:FORSIDE:.