Klasse: Camp Nou hyldede spillerne trods CL-exit

FCBARCELONA.DK - 20.04.17

Barca blev onsdag slået ud af Champions League, da man ikke formåede at nedbryde Juventus's defensiv på Camp Nou. På trods af det tidlige CL-exit viste tilhængerne på Camp Nou ren verdensklasse, da de hyldede spillerne efter kampens slutfløjt.

I de døende sekunder af onsdagens opgør mod Juventus, hvor stillingen var 0-0 og alt håb om et historisk comeback var væk, beviste tilhængerne på Camp Nou, at de er verdens bedste fans. Her viftede over 90.000 tilhængere med deres flag, mens de hyldede spillerne på banen.

En fantastisk gestus af hele Camp Nou, som på trods af det skuffende nederlag i kvartfinalen til Juventus, anerkendte spillernes indsats gennem hele kampen og deres utrættelige kamp for at nedbryde den italienske defensiv. Samtidig beviste de catalanske fans også, at man ikke har glemt alle de mange uforglemmelige øjeblikke, som Barca-spillerne har givet i løbet af de seneste mange år.

Efter opgøret måtte en rørt Gerard Piqué da også sende en besked på Twitter til de knap 100.000 culés. "Tak til vores fans. Jeg har aldrig set Camp Nou reagere på den måde efter at være blevet slået ud af en turnering. Jeg er stolt og rørt" skrev den catalanske forsvarsspiller.

Se hele Camp Nou hylde spillerne i de døende sekunder af onsdagens opgør.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

.:FORSIDE:.