Jürgen Klopp vil ikke af med Coutinho

Rune Stentoft - 11.01.17

Philippe Coutinho er angiveligt øverst på Barcas ønskeseddel, når man skal forstærke holdet til sommer. Liverpool-træner Jürgen Klopp vil dog for alt i verden ikke miste den brasilianske midtbanespiller.

Coutinho har udviklet sig til en af Liverpools vigtigste spillere i løbet af de seneste sæsoner. Især i denne sæson har han været deres offensive omdrejningspunkt og har bidraget med mål, assist og ekvilibristiske finter. Det har naturligivs medført en del transferrygter. Den 24-årige brasilianer har været ude med en ankelskade i de seneste uger, men onsdag kan han vende tilbage til banen i Liverpools kamp i EFL-cuppen mod Southampton på St. Marys.

Gennem hele sæsonen er Coutinho blevet sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou, hvor han også selv har bidraget til rygterne ved at kalde Messi, Suárez og Neymar for de tre bedste spillere i verden, men det håber den tyske manager, Jürgen Klopp, ikke kommer til at ske. "Vi har aldrig haft nogle planer, idéer eller snakket om, at han skulle forlade os, fordi han er vores spiller. Vi tænker ikke på det. Intet har ændret sig," sagde Klopp til The Mirror.

"Selvom han har været skadet er interessen for ham ikke faldet. Sådan tænker store klubber ikke. Det var ikke en alvorlig skade, så han bliver ikke en anderledes spiller når han er klar igen. Det vil være dejligt, hvis store klubber glemmer ham, fordi han har været skadet i fem eller seks uger. Jeg er ikke sikker på, at det foregår sådan, men han er vores spiller og sådan er det" sagde Klopp til slut.

Barcelona har længe været interesseret i brasilianeren ifølge rygterne, og tilbage i december sidste år bekræftede Ronaldinho, at catalanerne beundrer hans landsmand.

 
.:FORSIDE:.