Jürgen Klopp åbner døren på klem for Coutinho

FCBARCELONA.DK - 13.08.17

Jürgen Klopp har de seneste dage kategorisk afvist at sælge Coutinho, men i dag lyder der andre toner fra Liverpool-træner. Han er nu klar til acceptere et salg, hvis det er det klubbens ejere ønsker.

Det var på et pressemøde i går at Klopp blev spurgt om forlydenderne om, at Coutinho har afleveret en såkaldt ’transfer request’ til Liverpool, hvor han beder om at skifte til Barca. Her erkendte Klopp, at det ikke er ham der tager beslutningen om Coutinho skal sælges.

”Som træner har jeg nogle chefer og hvis de beslutter at sælge en spiller, så må jeg acceptere det. Jeg arbejder med de spillere jeg har og sådan har det altid været” udtalte tyskeren.

De seneste udtalelser fra Klopp har ellers givet det indtryk, at han ikke på nogen måde ville tillade Liverpool at sælge Coutinho, men nu fortæller han altså, at det slet ikke er op til ham.

Han blev spurgt om han er sur på Coutinho for at ville væk. ”Det har jeg slet ikke haft tid til at tænke på, for jeg skal forberede vores kamp. Hvis jeg var sur, ville jeg sige det til spilleren selv, men jeg har ikke modtaget nogen transfer request” svarede han.

Udtalelserne vurderes af mange som en åbning i forhold til Coutinhos ellers fastlåste situation. Klopp frasiger sig ansvaret for brasilianerens fremtid og spiller bolden videre til klubbens ejere, der også skal tænke på det økonomiske aspekt. 

.:FORSIDE:.