Jordi Alba: "Jeg har ikke lyttet på tilbud"

FCBARCELONA.DK - 16.07.17

Sidste sæson blev Jordi Alba bænket en del af Luis Enrique og det skabte spekulationer om et muligt klubskifte. Det er dog noget han i dag forsikrer om, aldrig har været på tale, trods tilbud fra andre klubber.

”Det var ikke nogen god sæson for mig, for der var mange kampe hvor jeg ikke spillede, specielt alle de vigtige. Det var aldrig sket for mig før, men det medførte ikke risiko for at jeg ville rejse. Jeg vidste, at vi alle ville starte fra nul med den nye træner og jeg igen ville få en større rolle” udtaler han.

Alba føler selv, at han gjorde hvad han kunne i sidste sæson, men at Luis Enrique havde andre ideer med holdet. ”Det vil altid være trænerens beslutning, uanset om du kan lide det eller ej. Du kan kun arbejde hårdt og gøre dit bedste når du spiller, men i sidste ende er det træneren der bestemmer. Selvfølgelig ville jeg gerne spille de kampe jeg normalt ville gøre” siger han videre.

Trods den manglede spilletid i sidste sæson, har Alba ikke mistet troen på egne evner. ”Jeg ved hvad den nye træner og mine holdkammerater mener. Jeg har haft en flot karriere og på landsholdet har jeg spillet næsten alle kampe. Det ville ikke være normalt, at jeg skulle lejes ud som 28-årig. Der er aldrig nogen der har sagt til mig, at jeg skulle væk fra Barcelona. Det er mit hjem og jeg ønsker at blive” fortsætter han.

Han fortæller videre, at der været mulighed for at finde sig en anden klub. ”Enhver der spiller for Barca modtager tilbud, også dem der ikke spiller så meget, men selvom situationen sidste sæson ikke var god for mig, ønsker jeg ikke at lytte på tilbud. Barca er mit hjem og tilhængerne og holdkammeraterne holder af mig. Hvor ville jeg få det bedre end her?” afslutter han. 

.:FORSIDE:.