Iniestas far: "Forlængelsen bliver intet problem"

FCBARCELONA.DK - 07.09.17

Andrés Iniesta satte onsdag ny tvivl i gang om sin forlængelse med Barca, da han modsagde præsident Bartomeus udtalelser om en allerede indgået principaftale. Torsdag var midtbanespillerens far dog ude at berolige tilhængerne.

Tidligere på ugen udtalte præsident Josep Maria Bartomeu, at man allerede var nået til enighed med Andrés Iniesta om de overordnede punkter i en kommende kontraktforlængelse. Denne udtalelse blev Iniesta spurgt til onsdag, hvor han overraskende afviste Bartomeus udtalelser.

Torsdag var Iniestas far, José Antonio Iniesta, dog ude at berolige de catalanske Barca-fans. "Det jeg ved kommer fra når jeg taler med Iniesta hver dag og han vil aldrig sige noget, som ikke er sandheden. Om jeg ville sætte penge på hans forlængelse? Jeg oddser aldrig, for jeg taber altid" sagde han.

"På det professionelle plan vil Iniesta aldrig spille i en anden trøje end Barca-trøjen, så han ikke en dag skal spille mod Barca. Med den måde man passer på Iniesta er jeg sikker på, at han kan have en vigtig rolle på holdet de kommende to eller tre sæsoner. Jeg tror ikke, at kontraktforlængelsen bliver noget problem" sagde Iniestas far til slut.

Iniestas kontrakt udløber som bekendt efter denne sæson og han kan fra årskiftet forhandle frit med andre klubber. På Camp Nou er man dog overbeviste om, at man forlænger med klublegenden inden.

.:FORSIDE:.