Iniesta: "Vi har ikke indgået en principaftale"

FCBARCELONA.DK - 10.09.17

Forleden udtalte præsident Bartomeu, at man havde en principaftale med Iniesta om hans forlængelse. Det blev dog afvist af Iniesta selv i går efter kampen mod Espanyol. Her slog han fat, at han ikke har besluttet sig endnu.

”Der er intet nyt. Min kontrakt løber ud og vi har talt sammen et stykke tid. Tingene går som de går og mit eneste ønske er, at bidrage maksimalt og vinde titler med denne klub” kom det fra Barca-anføreren.

Iniesta slog fast, at Bartomeus ordvalg om en principaftale var forkert. ”Når man taler om en principaftale, er det fordi alt er på plads, men det mener jeg ikke det er. Jeg ved ikke hvornår jeg tager en beslutning, men det er heller ikke noget jeg tænker meget over. Jeg tænker kun på at yde en indsats. Det bliver mit hoved, mit hjerte og min krop der beslutter” fortsatte Iniesta.

”Barca er mit hjem, men situationen er som den er og vi må se hvad der sker. Uanset om jeg forlænger eller ej, vil der ikke opstå problemer” sagde han videre.

Da Iniesta vendte tilbage fra landskampspausen, afviste han overfor pressen, at der var en aftale på plads. Senere holdt han et møde med Bartomeu, for at tale tingene igennem. ”Jeg mødtes med ham fordi, at det personlige aldrig må stå i vejen for klubben. Der var tale om en misforståelse, hvor de forkerte ord blev brugt. Jeg ville ikke modsige præsidenten, for jeg sagde sandheden om situationen. Lige nu kan jeg ikke bekræfte noget som helst” udtalte han.

Lørdagens 5-0 sejr fik også en kommentar med på vejen. "Kampen efterlader os med en rigtig god fornemmelse. Vi skal fortsætte i samme spor for at udvikle os og blive bedre" sagde han.

Bartomeu og hans ledelse kritiseres kraftigt i øjeblikket og Iniesta blev spurgt, hvad al polemikken betyder for spillerne. ”Det er ikke godt, når der er så meget uro, men folk udtrykker det de føler. Vi må vente og se hvad der sker” afsluttede han.

.:FORSIDE:.