Iniesta: "Jeg er meget tilfreds med sæsonstarten"

FCBARCELONA.DK - 13.09.17

Andrés Iniesta var glad og tilfreds efter tirsdagens klare sejr mod Juventus i den første Champions League gruppekamp hjemme på Camp Nou. Midtbanespilleren kommenterede også sin forlængelse.

"Når hele holdet fungerer, så bliver vi alle bedre rent individuelt. Jeg har meget tilfreds med holdets indsats i dag og min egen. At starte med en sejr mod en vanskelig modstander som Juventus er ikke nemt" sagde Iniesta.

"Begge hold kæmpede for at vinde kampen, men jeg synes, at vi kontrollerede spillet. Juventus havde få store chancer og generelt leverede vi en rigtig god indsats. For mit eget vedkommende er jeg også godt tilfreds og det er dejligt at kunne spille uden at skulle tænke på skader".

Herefter blev Iniesta som altid spurgt til sin forlængelse med Barca, som endnu ikke er faldet på plads. "Der er ikke noget nyt med hensyn til min forlængelse. Hvis der var noget nyt ville i allerede vide det. Det eneste jeg fokuserer på i øjeblikket er spillet på banen. Jeg er tilfreds med hvordan sæsonen er startet for os og for mig" sagde midtbanespilleren til slut.

.:FORSIDE:.