Iniesta: "Håber at kunne blive ved i lang tid"

FCBARCELONA.DK - 12.10.17

Andrés Iniesta skrev forleden under på en livstidskontrakt med Barca og i den forbindelse har han mødt Barca TV til en snak. Her kigger han tilbage på karrieren og udtrykker samtidig et håb om, at den varer ved i lang tid.

”Jeg er den samme som altid. Jeg ser mig selv som for 21 år siden, da jeg kom hertil. Jeg kan huske, at jeg i skolegården lavede de samme ting med bolden, som jeg gør nu. Jeg har haft brug for at udvikle mig og blive bedre, men som person har jeg ikke ændret mig” kommer det fra Barca-anføreren.

”Jeg er en person med nogle klare ideer. Lige siden jeg kom hertil, har min eneste mission været at triumfere i Barca. Den første tid på førsteholdet var ikke nem, men jeg var opsat på, at jeg ville spille for Barca for enhver pris, selvom det betød at spille mindre” fortsætter han.

”Den største udfordring, som jeg lykkes med at klare, er at fastholde glæden over at træne og spille, og at nyde at spille fodbold, at være glad for det jeg laver” siger han videre.

Med sine 33 år og en kontrakt uden slutdato, ved Iniesta ikke hvornår karrieren slutter. ”Hvor længe jeg fortsætter? Jeg håber at kunne blive ved i lang tid og indtil da, fokuserer jeg på det der venter” udtaler han.

Han bliver bedt om, at nævne et af de største øjeblik i karrieren og her kommer målet mod Chelsea på Stamford Bridge ind på førstepladsen. ”Det er det mest magiske øjeblik på det personlige plan” svarer han.

Til sidst fortæller Iniesta, at fodbold ikke længere fylder det hele i hans liv. ”Selvom det er svært at koble af fra fodbold, kan jeg gøre det i dag. Det præger din hverdag, når du har tre børn derhjemme. Det er en gave at kunne være sammen med sine børn og se dem vokse op” afslutter han. 

.:FORSIDE:.