Infantino: "Messi skal vinde VM for at være bedst"

Theis Brandt - 11.10.17

Der er i disse dage et stort fokus på Messi og Argentina. FIFA-præsidenten, Gianni Infantino, har for i den forbindelse udtalt at Messi skal vinde et VM, før han kan blive set som den bedste fodboldspiller nogensinde.

I nat førte en fantastisk Lionel Messi an, da han med et hattrick mod Ecuador sendte argentinerne direkte til VM. Spørger man FIFA-præsident Gianni Infantino så er det netop VM, som Messi skal vinde, hvis han skal udnævnes til den bedste i historien.

"Messi er ekstraordinær, men han mangler at vinde et verdensmesterskab. Der har været mange fantastiske fodboldspillere gennem tiden, men de har aldrig vundet et VM - derfor er Maradona noget helt specielt, han præsterede både for sin klub og landshold".

Infantino udtalte yderligere, at han ser muligheden for, at Messi endda kan deltage til VM i 2022. "Messi er muligvis med til VM i Rusland, og måske ser vi ham i 2022 for han er sjældent skadet, selvom mange prøver at lave frispark på ham. De kan bare ikke komme i nærheden af ham", udtalte Infantino afslutningsvis.

.:FORSIDE:.