Griezmann: 'Vi skabte ikke nok chancer'

FCBARCELONA.DK - 23.01.20

// Antoine Griezmann // Ibiza

Antoine Griezmann blev onsdag dobbelt målscorer og matchvinder for Barca, da catalanerne slog Ibiza ud af Copa del Rey med en sejr på 1-2. Franskmanden erkendte dog, at man havde haft det svært.

'Sandheden her, at vi især i første halvleg slet ikke skabte nok chancer. Vi havde det svært og kom slet ikke igennem deres forsvar' erkendte Griezmann efter opgøret.

'I anden halvleg synes jeg, at vi gjorde et stort stykke arbejde og heldigvis formåede jeg at udnytte to chancer, som jeg fik af mine holdkammerater. Som altid er jeg her for at hjælpe holdet og det kan jeg ikke gøre uden dem'.

'Vi spiller med et nyt system, hvor vi kun har tre mand i forsvaret, hvilket vi skal vænne os til. Det vigtige er dog, at vi arbejder videre og tilpasser os den nye taktik'.

'Det er ingen hemmelighed, at vi i øjeblikket befinder os i en periode, hvor vi forsøger at tilpasse os de ting, som træneren beder os om. Nu gælder det for os om at få mere selvtillid med bolden og bevæge os bedre for at skabe plads og chancer' sagde Griezmann til slut.