Griezmann: 'Vi kommer til at spille endnu bedre'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 08.12.19

// Antoine Griezmann // Mallorca

Barca leverede offensivt en af sæsonens hidtil bedste præstationer i lørdagens 5-2 sejr over Mallorca. Griezmann fandt godt sammen med Messi og Suárez og understregede efter kampen, at der er langt mere i vente.

Den tidligere Atlético Madrid-stjerne har haft svært ved at finde rytmen efter sit skifte til Camp Nou, men leverede en flot indsats i en sprudlende fronttrio, der scorede fem fantastiske mål mod et chanceløst Mallorca-mandskab. Griezmann stod bag catalanernes første scoring og har stor tiltro til sit nye holds fremtidige bedrifter.

'Vi ønskede at spille en god kamp. Første halvleg forløb rigtig godt, og vi fandt hinanden godt på banen, inden vi satte tempoet ned i anden halvleg. Det var en flot kamp af Messi og Suárez, og vi er glade for sejren. Vi skal fortsætte på den måde' forklarede Griezmann til Movistar.

VM-vinderen understregede dog, at holdet endnu ikke har nået sit højeste, og at det vil blive endnu bedre, end det man så imod Mallorca. 'Der kommer bedre kampe, og vi (Suárez, Messi og Griezmann, red.) kommer til at finde hinanden endnu bedre, da vi fortsat ikke kender hinanden til fulde' fortsatte angriberen.

'Der er bevægelser, jeg skal lære. I Atlético Madrid vidste jeg, hvornår jeg skulle lave den ene eller den anden bevægelse. Her er jeg ikke hundrede procent sikker. Til kampe, træning og videosessioner lærer jeg dette bedre og bedre' lød det ærligt fra franskmanden.

Griezmanns mål blev sat op af ingen ringere end Ter Stegen, der således blev noteret for sin anden assist i denne sæson. Også det fik et par kommentarer med på vejen. 'Jeg mener ikke, det er første gang jeg har scoret på en pasning fra en målmand. Jeg kan ikke huske om det var Claudio Bravo i Real Sociedad ...' udtalte han, inden han roste tyskeren.

'Marc er utrolig. Han er god med fødderne ... Han er som en midtbanespiller for os. Det er var en perfekt aflevering, som sendte mig afsted helt alene med målmanden' afsluttede Barcas nummer 17.