Gomes og Portugal snydt for sejren i sidste minut

FCBARCELONA.DK - 19.06.17

André Gomes og resten af det portugisiske landshold var snublende tæt på at indlede Confederations Cup med en sejr over Mexico, men en scoring i dommerens tillægstid betød et 2-2 resultat.

Gomes er en af profilerne hos Portugal, der er med ved Confederations Cup i deres egenskab af europamestre. Første opgave i turneringen var Mexico og her var André Gomes som ventet med fra start.

Det var Mexico der dominerede fra start, men uden at fĂĄ det store ud af det. I stedet mĂĄtte de se Quaresma bringe Portugal foran efter 35 minutter. Mexico svarede dog hurtigt tilbage med en udligning lige inden pausen.

Jævnbyrdigheden fortsatte i anden halvleg og begge hold kom til muligheder. Som tiden gik begyndte det efterhånden at ligne et 1-1 resultat, indtil at Cedric scorede Portugals andet mål blot fem minutter før tid.

Portugal var på vej mod sejren, indtil at kampen kom ind i dommerens tillægstid. Her lagde den tidligere Barca-spiller Dos Santos et hjørnespark præcist ind til Moreno, der med hovedet fik udlignet til slutresultatet 2-2.

André Gomes spillede alle 90 minutter og gjorde det fornuftigt, uden dog at gøre det helt store væsen af sig. En enkelt flot deltalje blev det til i anden halvleg, hvor han satte to mand af og gav Quaresma en god mulighed, som dog blev brændt.

Portugals næste kamp er pĂĄ onsdag mod værterne fra Rusland. 

 
.:FORSIDE:.