Første gang med MSN i sæsonforberedelserne

FCBARCELONA.DK - 17.07.17

Ernesto Valverde kan glæde sig over, at han i modsætning til sin forgænger, Luis Enrique, har verdens bedste angrebstrio med i catalanernes sæsonforberedelser. Tidligere har MSN ellers altid tilsuttet sig truppen sent.

Barca ser ud til at få sig nogle optimale forberedelser til den nye sæson, hvor næsten alle spillere allerede er vendt tilbage efter ferien. Det er kun tyske Ter Stegen og portugisiske André Gomes, som på grund af deres deltagelse ved Confederations Cup endnu ikke har genoptaget arbejdet.

For Messi, Suárez og Neymar er det også første gang, at de alle tre er samlet så tidligt på en ny sæson. Siden 2014, hvor de tre sydamerikanerne begyndte at spille sammen i Barca, har de ellers altid først været samlet meget sent efter sommerferien. Det har betydet, at Luis Enrique i alle sine tre sæsoner har måtte finde på alternativer i hele opstartsfacen og i træningskampene.

I 2014 måtte Luis Enrque bruge Pedro, Munir og Sandro sammen med Messi, indtil Neymar vendte tilbage senere og ind til Luis Suárez fik lov at debutere i november på grund af sin karantæne. I 2015 var det Pedro og Rafinha, som i sæsonforberedelserne måtte spille i det catalanske angreb, mens det for et år siden var Arda Turan, som spillede en stor del af træningskampene i angrebet.

I den nye sæson var MSN dog igen samlet allerede i slutningen af den første uge efter sommerferien og de rejser alle med til USA på onsdag, hvor man skal møde Juventus, Manchester United og Real Madrid i tre spændende træningskampe. En god nyhed for Valverde, Barca og holdets forberedelser.

.:FORSIDE:.