Flere profiler klar til Legends-kamp mod United

FCBARCELONA.DK - 18.05.17

Den 30. juni spiller det såkaldte Barca Legends sin første kamp hjemme på Camp Nou, hvor modstanderen er Manchester United. Allerede nu kan man præsentere nogle rigtig interessante profiler til opgøret.

Det er den tidligere spillere fra ’Dream Team’ José Mari Bakero, der er træner for Barca Legends, der spiller opvisningskampe for at samle penge ind til gode formål.

Den 30. juni har man aftalt en kamp mod Manchester Uniteds veteraner på Camp Nou og det bliver med garanti ikke kedeligt, selvom tempoet nok bliver en del lavere end man normalt ser på de kanter.

I går kunne klubben præsentere nogle af de spillere der allerede har givet accept på at spille kampen. Hos Barca drejer det sig om Angoy, Guzmán, Juan Carlos, Popescu, Nadal, Belletti, Andersson, Dehu, Edmilson, Goikoetxea, Mendieta, Giuly og Julio Salinas. Ronaldinho er også en del af Legends-holdet, men hans accept er endnu ikke bekræftet.

Hos United er spillere som Blomqvist, Fortune, Poborsky, Scholes, Phil Neville, Silvestre og Dwight Yorke blandt dem der tager turen til den catalanske hovedstad.

Indtægterne fra kampen går ubeskåret til at støtte opførelsen af en cancerafdeling for børn på et hospital i Barcelona. Billetterne koster mellem 10 og 21 euro, så der skal nok blive pænt besøgt på Camp Nou. Billetter kan købes her

Barca Legends spillede for nyligt mod Real Madrid Legends i Libanon og blev det til en catalansk sejr på 3-2.

.:FORSIDE:.