Får Cillessen sin plads tilbage i aften?

FCBARCELONA.DK - 11.01.17

Jasper Cillessen er udset til at spille Barcas kampe i Copa del Rey, men han måtte melde afbud til første opgør mod Bilbao. I dag blev han så meldt klar igen og er udtaget til kampen i aften, men spørgsmålet er, om han starter inde.

Det var Ter Stegen der vogtede buret i Bilbao for en uge siden, da Cillessen måtte blive hjemme med en muskelskade, som han havde pådraget sig i juleferien. I dag blev hollænderen så meldt klar og det gav ham en plads i truppen til returkampen på Camp Nou.

Cillessen har ikke været i aktion siden den 21. december, da Hércules blev kørt over med 7-0 på Camp Nou. Herefter kom juleferien og den lange pause til hollænderen, kan få Luis Enrique til at vælge Ter Stegen i aften, for ikke at løbe en unødvendig risiko.

Bagud med 2-1 fra første opgør, er der umiddelbart ingen grund til at tage chancer i aften med en målmand der mangler kamptræning og som  kun har trænet med et par gange. Der er brug for at holde buret rent og her ligner Ter Stegen det mest oplagte valg.

Hvad Luis Enrique vælger at gøre kommer frem omkring kl. 20.15, når startopstillingen til aftenens afgørende kamp bliver offentliggjort.  

.:FORSIDE:.