Det er alt eller intet for Barca i aften

FCBARCELONA.DK - 11.01.17

Det er meget enkelt for Barca i aften. De skal vinde over Bilbao med mindst to mål, hvis de ikke vil ryge ud af sæsonens Copa del Rey allerede i 1/8 finalen. Dermed er der et massivt pres på Luis Enrique og hans spillere.

Det vil være en skuffelse af dimensioner, hvis Barca ikke klarer sig videre i pokalturneringen Copa del Rey. Intet er givet på forhånd, når Bilbao i aften gæster Camp Nou til returkampen, efter at første opgør på San Mamés endte med en baskisk sejr på 2-1 for en uge siden.

Bagud 2-1 er ikke noget umuligt resultat at hente, slet ikke hjemme på Camp Nou, men Bilbao er et hold der aldrig lægger sig ned. Baskerne viste i første opgør, at de er i stand til at stresse Barca med deres høje presspil og det bliver sikkert gentaget i aftenens kamp.

Dertil kommer, at Barca ikke har set for godt ud i årets to første kampe, hvor de ud over 2-1 nederlaget til Bilbao, lige akkurat hev 1-1 hjem i søndags mod Villarreal. Ydermere har Barca ikke været så overbevisende på eget græs i denne sæson, som man tidligere har set.

Der er derfor rigtig meget der taler for, at Barca godt kan få problemer med at spille sig videre til kvartfinalen. Modsat vil spillerne være maksimalt opsatte på at undgå en kæmpe skuffelse så tidligt i turneringen, ikke mindst fordi holdet er forsvarende pokalmestre og spiller foran egne tilhængere.

Det er således alt eller intet for Barca i aften. Kampen skal vindes med to mål, gerne flere, så spændingen om det samlede resultat hurtigt kan sive ud af opgøret.  

.:FORSIDE:.