Cristiano-handel kan påvirke Verratti-køb positivt

Rune Stentoft - 19.06.17

Ifølge flere medier skulle Cristiano Ronaldo have besluttet sig for at forlade Real Madrid denne sommer på grund af beskyldninger om skatteundragelse. Det kan muligvis påvirke Barcas køb af Marco Verratti positivt.

Blandt bejlerne til Cristiano Ronaldo skulle være hans tidligere klub Manchester United og den franske klub, Paris Saint-Germain. Særligt franskmændene skulle være ivrige efter at tilknytte portugiseren efter, at det ikke lykkedes dem at hente Neymar til klubben sidste sommer og da Zlatan Ibrahimovic har forladt klubben.

Det bliver dog meget dyrt at købe Ronaldo fri af kontrakten med Real Madrid. I italienske og spanske medier nævnes priser mellem - og hold nu fast - 131 mio. pund og 175 mio. pund. Det svarer ca. til et sted mellem 1,1 mia. kr. og 1,5 mia. kr.

Vælger Cristiano at skifte til PSG kan det få positiv betydning for et køb af Marco Verratti til Barca. Her skulle catalanerne være klar med intet mindre end 100 mio. euro for den lille italiener. Til trods for, at fransmændene endnu ikke har været villige til at forhandle med Barca om deres stjernespiller, så er det en stor sum penge, som de godt kan bruge på et køb af portugiseren i Real Madrid. Af disse årsager kan det påvirke catalanernes køb af Verratti positivt, hvis altså PSG sætter alle sejl ind på at hente Cristiano.

Relaterede artikler
En ulempe for Messi hvis Ronaldo forlader Madrid?
Juventus trækker sig fra kampen om Verratti
Gazzetta: Barca har kontaktet PSG om Verratti
Medie: Barca byder 100 mio. euro for Verratti
Cristiano Ronaldo: "Jeg nyder at se Messi spille"
Cristiano Ronaldo: "Barca var interesset i mig"
Messi "Ronaldo er en fantastisk spiller"

.:FORSIDE:.