Busquets undrer sig over Bartomeus VM-udtalelser

FCBARCELONA.DK - 13.06.18

Forleden udtalte Barca-præsident Josep Maria Bartomeu, at han håber at Messi vender hjem til Barcelona med et VM-trofæ i armene. Det er en udtalelse som Sergio Busquets har svært ved at forstå.

Det var i et tv-interview fra den spanske VM-lejr, at Busquets blev bedt om at kommentere Bartomeus udtalelse om, at han helst så Messi vinde VM, selvom Barca har fire mand på det spanske landshold.

"Det synes jeg er mærkeligt, for Barca har spillere på mange landshold. Det kan være han sagde det mest politisk korrekte, som det nogle gange er nødvendigt. Det er bedst at spørge ham selv. Måske han har argentinsk familie" sagde Busquets ironisk.

Han blev direkte spurgt om udtalelserne irriterer ham. "Alle har ret til at mene hvad de vil. Jeg ved ikke om det er fordi at han holder specielt meget af Leo eller af Mascherano, der var hos os for kort tid siden" var svaret.

Det hele blev sagt med et smil og godt humør, men der var ingen tvivl om, at Busquets undrede sig over, at hans præsident på den måde tog parti for en af klubbens spillere.

Den let skjulte kritik kommer samtidig med, at Barca og Busquets længe har forhandlet om en forlængelse af catalanerens kontrakt, uden at nå til enighed. Måske der er en sammenhæng med kritikken her.

.:FORSIDE:.