Benedito håber på mange underskrifter mod Juve

Theis Brandt - 12.09.17

Agustí Benedito er i fuld gang med at samle underskrifter til mistillidsvotumet mod Josep Maria Bartomeu. Til kampen mod Juventus vil medlemmerne af klubben igen have mulighed for at skrive under ved Camp Nou.

Benedito er som bekendt i gang med kampen om at vælte Barcelonas nuværende præsident, Bartomeu, af pinden. I lørdags, da Barca havde tævet bysbørnene fra Espanyol med 5-0, var der inden og efter kampen lange køer ude foran Camp Nou. Her ventede medlemmer af klubben på at sætte deres underskrift på mistillidvotumet mod Bartomeu.

Til storkampen mod Juventus i Champions League vil Benedito og hans hjælpere ligeledes have stemmerboder klar ude foran stadion. Det nuværende antal underskrifter skulle være omkring 3000, så der er stadig et stykke vej op til de nødvendige 16.570. En af folkene, som arbejder for Benedito, har udtalt, at man regner med, at endnu flere medlemmer vil være til stede mod Juventus samtidig med, at tilskuertallet vil være højere. Derfor er både Benedito og hans hjælpere meget fortrøsningfulde med hensyn til, at antallet af underskrifter efter kampen mod Juventus vil være langt højere.

Det er imidlertidig ikke kun til Barcelonas kampe på Camp Nou, at medlemmerne kan afgive deres stemme. Endvidere er der placeret stemmeboder tre steder rundt omkring i byen. Andre steder i Catalonien kan socios skrive under, når den nyoprykkede klub fra Girona spiller deres hjemmekampe. Der kan vidst ikke herskes tvivl om, at Benedito er gået all-in i kampen mod Barcelonas nuværende ledelse.

.:FORSIDE:.