Bartomeu: "Vi er meget tilfredse med Valverde"

FCBARCELONA.DK - 14.09.17

Josep Maria Bartomeu mødte pressen efter tirsdagens opgør på Camp Nou mod Juventus og her roste Barca-præsidenten holdet, samt træner Ernesto Valverde. Samtidig kommenterede han også forlængelserne med Messi og Iniesta.

"I dag beviste holdet, at Barca altid går efter at vinde det hele. Vi har fået en god start på sæsonen, med aftenens sejr og med vores start i ligaen, hvor vi har tre sejre i tre kampe. Samtidig har vi ikke lukket nogle mål ind. Tilhængerne bør være fortrøstningsfulde med det hold vi har" sagde Bartomeu.

"Samtidig er det dejligt at se de nye spillere og hvordan de langsomt spiller sig ind på holdet. Vi er også meget tilfredse med udvælgelsen af Ernesto Valverde som vores nye træner. Han har fået en fantastisk start og det er helt sikkert hans fortjeneste, at holdet fungerer så godt".

"I forhold til Messi og Iniesta, så kan tilhængerne være helt rolige. I forhold til Messi er den nye aftale allerede underskrevet, så man kan være helt rolig. Både Iniesta og Messi fortsætter i Barca så lang tid, som de selv ønsker det".

Til slut blev Bartomeu også spurgt om det mistillidsvotum, som der i øjeblikket samles underskrifter til. "Vi tager det helt roligt og meget afslappet med hensyn til underskriftindsamlingen. Vi mener på ingen måde, at et mistillidsvotum er berettiget hverken sportsligt, økonomisk eller socialt. Vi samarbejder dog selvfølgelig med dem og sørger for, at processen bliver så nem som mulig".

.:FORSIDE:.