Bartomeu holdt møde med Iniesta

FCBARCELONA.DK - 08.09.17

Onsdagens forvirring omkring Iniestas forlængelse, hvor midtbanespilleren modsagde præsident Bartomeu, ser ud til kun at have været en misforståelse. På et møde onsdag udtrykte både Bartomeu og Iniesta deres ønske om en snarlig aftale.

Frygten var ellers at spore hos mange Barca-fans, da Iniesta efter nogle udtatelser fra Bartomeu, som bekræftede en principaftale med spanieren om en forlængelse, modsagde Barca-præsidenten. Nu melder flere medier dog, at der blor er tale om en misforståelse og at både Barca og Iniesta ønsker en snarlig forlængelse.

Efter onsdagens træning i Barcelona skulle præsident Bartomeu og Iniesta have mødtes for at tale om situationen og ikke mindst den misforståelse, hvor Iniesta sagde nej til rigtigheden i præsident Bartomeus udtalelser om en aftale.

Både Iniesta og Bartomeu skulle være enige om, at der blot var tale om en misforståelse og at man skal forsøge at lukke kontraktforlængelsen hurtigst muligt. Iniesta ønsker fortsat at blive på Camp Nou og slutte karrieren i den catalanske hovedstad.

.:FORSIDE:.