Barca ville betale 50 mio. euro for Di Maria

Nikolaj Låge Petersen - 14.09.17

PSG's Angel Di Maria var en af de spillere, som Barca forsøgte at hente i sommerens transfervindue. Robert Fernandez og co. nægtede imidlertid at imødekomme den franske klubs økonomiske krav.

Det er den franske avis L'Equipe, som beretter, at Barca i de afsluttende dage af sommerens transfervindue tilbød PSG 50 millioner euro for den driblestærke argentinske wing, hvoraf 45 millioner skulle betales med det samme, mens de sidste 5 millioner bestod af diverse variabler. Det var dog ikke nok for den franske klub, som forlangte 60 millioner euro uden nogen former for variabler. Et krav Barca nægtede at imødekomme.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo var Di Maria selv, til trods for en fortid hos Real Madrid, særdeles opsat på at skifte til Barcelona og forsøgte derfor at presse på for at få sin franske arbejdsgiver til at lade ham gå. PSG afviste imidlertid at lempe sine økonomiske krav, og derfor blev en handel ikke til noget.

På et pressemøde kort efter afslutningen af sommerens transfervindue slog sportschef Robert Fernández og Albert Soler fra ledelsen som bekendt fast, at man havde nægtet at betale de enorme summer, som mange klubber havde forlangt for sine spillere. Forhandlingerne om Di Maria er et godt eksempel på dette. Økonomisk set ville Barca uden tvivl have haft råd til at betale de ekstra 10 millioner euro som PSG krævede, men man har fra den sportslige ledelses side tilsyneladende vurderet, at det var en urimelig pris for den 29-årige argentiner, hvorfor man af principielle årsager trak sig fra forhandlingerne.    

.:FORSIDE:.