Barca-spillerne er vilde med Super Mario

Johan Kim Reeslev - 16.02.17

Barca rejser altid af sted dagen inden en kamp i Champions League, hvor de så skal tilbringe en del tid til på hotellet. Den tid bliver blandt andet brugt på poker, parchis og især Super Mario Kart. Det er deres måde at slappe af på.

Da Pep Guardiola overtog førsteholdet i 2008, ændrede han holdets rutiner til, at man kun opholder sig på hotellet til udekampe i Champions League. Den rutine er fortsat gennem de forskellige trænerskift. Spillerne har altså noget tid at slå ihjel inden udebaneopgør i Champions League, hvor nerverne også skal holdes nede.

Her er det forskelligt, hvad de forskellige spillere får tiden til at gå med. De to helt store aktiviteter er poker og parchis (et spansk brætspil). Anførerne, Messi, Mascherano, Iniesta og Busquets plejer at spille poker. De bliver ofte holdt med selskab af Rakitic og Alba, men også Aleix Vidal og Umtiti ses nogle gange deltage.

Både Piqué og Neymar er kendt for at spille meget poker og være ganske gode til det. De holder sig dog fra pokerbordene i disse sammenhænge. Begge spillere har deltaget i poker-turneringer, hvor man skulle lægge 25.000 euro for at få en plads. De føler sig derfor ikke komfortable ved at spille om penge med deres holdkammerater, som ikke har samme forudsætninger.

Det mest populære spil er dog noget overraskende video-spillet 'Super Mario Kart'. Mange af spillerne samles på et værelse for at spille endeløse opgør af Super Mario Kart, som er Nintendos go-kart spil. 

.:FORSIDE:.