fbpx
Annonce

Barca skal vinde for at holde sig inde i topkampen

FCBARCELONA.DK - 27.02.21

© Getty Images
// La Liga // Sevilla

Taber Barca i dag i udekampen mod Sevilla, begynder det for alvor at se mere end svært ud for dem i La Liga. Der er brug for alle tre point, hvis håbet om at indhente Atlético Madrid i toppen af tabellen skal holdes intakt.

Efter at Atlético Madrid har smidt en del point på det seneste, er ligaen pludselig åbnet mere op og mesterskabet tegner til at blive en spændende affære. Barca er lige nu fem point efter Atlético, men for en kamp mere.

Skal Barca lægge ekstra pres på ligaens tophold, der i morgen skal på en svær opgave ude mod Villarreal, skal der tre point med hjem fra Sevilla, men det er absolut ingen let opgave. For mindre end tre uger siden tabte Barca med 2-0 på Sevillas bane i Copa del Rey.

Et nederlag til Barca i eftermiddag vil ikke blot betyde at Sevilla vil overhale dem i tabellen og det endda med en kamp mindre, det vil også give Atlético og Real Madrid muligheden for at lægge afstand til catalanerne.

Derfor hviler der et tungt pres på Ronald Koeman og hans spillere i dagens kamp, men det gør der også på Sevilla, så der er lagt op til en spændende og intens kamp.

Kampen fløjtes i gang kl. 16.15 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.