fbpx
Annonce

Barca beholder førstepladsen i ligaen

FCBARCELONA.DK - 15.12.19

© Getty Images
// El Clásico

Barca måtte lørdag nøjes med et enkelt point på udebane mod Real Sociedad, men weekendens runde endte alligevel positivt for catalanerne. Både Real Madrid og Sevilla smed nemlig point i deres kampe.

Lørdag blev det til et noget skuffende remis for Barca, da man efter at have været foran med 1-2 måtte nøjes med 2-2 på udebane mod Real Sociedad og dermed et enkelt point.

Derfor havde forfølgerne fra Real Madrid søndag aften mulighed for at bringe sig i spidsen af den spanske liga inden onsdagens El Clásico, da de gæstede Valencia på Mestalla. Madrilenerne måtte dog lige som Barca også nøjes med uafgjort efter 1-1 mod Valencia, som betyder, at Barca beholder førstepladsen i tabellen med en bedre målscore. Real Madrid var ellers tæt på at tabe kampen, men udlignede langt inde i overtiden i opgørets absolut sidste aktion.

Også Sevilla på tredjepladsen satte point til søndag. Det skete overraskende i hjemmekampen mod Villarreal, hvor gæsterne vandt med 1-2. Dermed har andalusierne fortsat 31 point og er fire point efter Barca og Real Madrid.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.